Borderpakket 'grijs-paars'

voor 2,5m2
€ 49,50

Het borderpakket "grijs-paars" bevat een prachtige mix van paarse bloeiende planten, met sierlijk gras en grijs blad. Door de zachte kleuren is dit borderpakket goed te combineren met andere bloeiende pastelkleurige planten. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de volle zon, of halfschaduw. De hoogte van de planten varieert tussen de 15cm en 150cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van een borderpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Het grijs-paarse borderpakket bestaat uit de volgende planten:

3 stuks - Stipa tenuissima 'Ponytails' - Vedergras is een siergras met een zeer fijn blad

3 stuks - Geranium 'Azure Rush' - een rijk paars-blauw bloeiende geranium vanaf het voorjaar tot najaar.

5 stuks - Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie is een plant die een lange periode bloeit. Heeft donkerpaarse bloemen. Het blad is smal en lang en fijn gekarteld. Na de eerste bloei snoeien zorgt voor een tweede bloei.

1 stuks - Perovskia 'Little Spire' is een plant met lange lavendelblauwe aren en grijs blad. Houdt van droge kalkrijke zandgrond

5 stuks - Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel is de meest gebruikte lavendel. Het is een grijsbladig, geurend halfstruikje. Staat graag in de zon.

4 stuks - Artemisia schmidtiana 'Nana' - Bijvoet met een zilvergrijs blad wat de sierwaarde is van deze plant. De plant bloeit zelden. De groeiwijze is kruipend.

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Min. hoogte15,00 cm
Max. hoogte150,00 cm
Latijnse naamvoor 2,5m2
BloeiperiodeMei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurWit, Blauw, Paars, Violet
BladkleurGroen, Grijs, Zilver, Groengrijs
StandplaatsZon, Halfschaduw
WinterhardJa
WintergroenHalf