'Roze' borderpakket

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 53,50

Het borderpakket "roze" bevat een prachtige mix van roze bloeiende planten. Door de zachte kleuren is dit borderpakket goed te combineren met andere bloeiende pastelkleurige planten. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de volle zon, of halfschaduw. De hoogte van de planten varieert tussen de 10cm en 100cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van een borderpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat  u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Het roze borderpakket bestaat uit de volgende planten:

3 stuks - Anemone hupehensis september charm - Japanse Anemoon is een herfstbloeier met roze bloemen.

3 stuks - Geranium sanguineum - Bloed-ooievaarsbek heeft paarse bloemen.

3 stuks - Monarda 'Scorpion' - Bergamotplant is een kleurige helder violette plant met donkere schutbladen die goed groeien.

2 stuks - Persicaria affinis 'Superba' - Duizendknoop is een weinig eisen stellend plantengeslacht. Bruikbaar als bodembedekker of rotsplant in de border of wilde plantentuin. Bloeit mooi roze.

3 stuks - Sedum 'Matrona' - Vetkruid heeft lichtroze bloemen en lichtbruin blad.

2 stuks - Achillea millefolium 'Cerise Queen' - Duizendblad is een duizendblad met purperroze bloemen. De bladeren zijn varenachtig en aromatisch. De plant staat graag in de zon. Verdragen geen zware natte kleigrond.

2 stuks - Gaura lindheimeri 'Whirling Butterflies' - Lindheimer's kaars is een mooie borderplant met stevige stengel. De zachtroze/witte bloemen lijken op vlinders.

2 stuks - Bergenia cordifolia 'Eroica' - Schoenlappersplant een groenblijvende bodembedekker met groot blad en stevige stelen. De bloemen zijn roze.

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 53,50
Min. hoogte10,00 cm
Max. hoogte100,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeMei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurRoze, Rood, Paars
BladkleurWit, Roze, Groen, Bruin
StandplaatsZon, Halfschaduw
WintergroenHalf